Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

Καθώς έρχεται η έκθεση....έχω ένα ερώτημα:

Γιατί μας κλείνετε τους δρόμους και εμείς οι ίδιοι οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ελεύθερα στην πόλη μας???

Γιατί εσείς οι "επίσημοι" που σας ταΐζουμε εμείς είστε πιο σημαντικοί και αποκλειόμαστε εμείς από την πόλη μας για να κυκλοφορείτε άνετα εσείς????

Πηγαίνετε σε εάν πάρτυ και ένα publicity event και μας κλείνετε τους δρόμους??? δεν πάτε για έκτακτο συμβούλια για τον τυφώνα Catrina ούτε για πολεμικό συμβούλιο μετά από επίθεση των τούρκων!!! σε ΠΑΡΤΥ πάτε!!!! και μείς στις δουλείες μας!!!

Και καλά ο Πρωθυπουργός ας μην ταλαιπωρηθεί, ας σεβαστούμε τον θεσμό... όλοι οι άλλοι παρατρεχάμενοι με τα πληρωμένα από εμάς μαύρα αυτοκίνητα με φυμέ τζάμια που τρέχουν σαν τρελοί μέσα στην πόλη υπό την προστασία της αστυνομιας ΠΟΙΟΙ είναι??? γιατί είναι πάνω από μας???????

Γιατί ζούμε μια χούντα σε κάθε έκθεση???? Ζούμε στην Θεσσαλονίκη γιατί δεν μας αρέσει να βλέπουμε τα μούτρα σας στο κολωνάκι και όπου κυκλοφορείτε. Πρέπει να έχουμε κατοχή κάθε χρόνο για εκδίκηση????

Τέλος ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ???? θα κυκλοφορείτε όπως όλοι μας ή δεν είστε ευπρόσδεκτοι ολιγαρχίες, μεγαλοαστοί, αριστοκράτες στην πολη μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου